LİMAN, KİMYA VE BOYA SEKTÖRÜNÜN EN MUTLU ŞİRKETLERİ POLİSAN HOLDİNG’TEN ÇIKTI

Oluşturduğu yüksek güven iklimi ve “biz” kültürü ile Polisan Holding, Türkiye’nin en mutlu çalışma ortamını yarattığı için ödüle layık görüldü. Holding, Happy Place to Work 2022- Türkiye’nin En Mutlu Şirketleri Listesine üç şirketiyle girdi.

banner279
12 Nisan 2022 Salı 14:15
LİMAN, KİMYA VE BOYA SEKTÖRÜNÜN EN MUTLU ŞİRKETLERİ POLİSAN HOLDİNG’TEN ÇIKTI

TÜRKİYE’NİN EN MUTLU ŞİRKETLERİ ARAŞTIRMASI SONUÇLANDI, POLİSAN HOLDİNG 3 ŞİRKETİYLE LİSTEYE GİRDİ

Oluşturduğu yüksek güven iklimi ve “biz” kültürü ile Polisan Holding, Türkiye’nin en mutlu çalışma ortamını yarattığı için ödüle layık görüldü. Holding, Happy Place to Work 2022- Türkiye’nin En Mutlu Şirketleri Listesine üç şirketiyle girdi. Poliport, limancılık sektörünün Polisan Kansai Boya ise boya ve kimya sektörlerinin en mutlu işyeri seçildi.  Polisan Kimya aynı listeye bir yıldızlı sertifika almaya hak kazanarak girdi. 

Boya, liman işletmeciliği, kimya ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü grup şirketlerinden Polisan Holding, çalışanlarından aldığı güçle farklı sektörlerde kalıcı değerler üretmeyi sürdürüyor. Holding, çalışanlarının motivasyonunu sağlayarak verimliliğini artırma yönünde attığı adımlarla Türkiye’nin en mutlu şirketleri arasında girdi. Happy Place to Work tarafından başarı, gurur ve güven başlıklarında 14 sorudan oluşan anketle şirketlerin mutluluk endekslerinin ölçüldüğü Happy Place to Work 2022- Türkiye’nin En Mutlu Şirketleri Listesinde Poliport, liman sektöründe en mutlu şirket unvanına sahip oldu.

Polisan Kansai Boya ise boya ve kimya sektörlerinin en mutlu şirketi olarak liderlik koltuğuna oturdu. Ayrıca araştırmada holdingin kimya sektöründeki iştiraki Polisan Kimya da en mutlu işyeri “geçer” standardını sağlayarak 1 yıldızlı sertifikayla ödüllendirildi.

Yeni nesil İK yönetimiyle çalışan motivasyonu sağlıyor

Polisan Holding’in sahip olduğu “biz” kültürünün yüksek güven iklimi ile birleşerek güçlü bir sinerji yarattığını aktaran Grup İK Direktörü Mahmut Temiz, bütün yapıda bunun net bir şekilde hissedildiğini kaydetti. Polisan Holding Grup İK Direktörü Mahmut Temiz konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Yarım asrı aşan deneyimimizden gelen gücümüzü yenilikçi yüzümüzle birleştirerek geliştirdiğimiz yeni nesil İK yönetimimizle çalışanlarımızı aradıkları motivasyonla buluştururken, faaliyetlerimize sürdürülebilirlik kazandırıyoruz. Çalışan motivasyonunu odağına alan bir holding olarak oluşturduğumuz mutluluk kültürünü daha da derinleştirerek verimliliğimizi daha da artıracağız. Bu amaçla Holding başta olmak üzere bütün iştiraklerdeki çalışanlarımızın CEO’ya soru sorabildiği ve birinci ağızdan cevap aldıkları ‘CEO ile Bir Mola’ online buluşmamızı ayda bir olacak şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Oluşan bu mutluluk kültürünü büyüten Ortak Kültür Girişimi Projemizi, Kültür Elçileri Çalışmamızı, motivasyon buluşmalarımızı, çalışanı dinleme seanslarımızı önemsiyoruz ve kapsamını genişletmek, katılımcı yönetim anlayışına daha fazla etki eden bir hale getirmek istiyoruz. Çalışan motivasyonunu odağına alan bir holding olarak mutlu, başarılı ve ülkesine daha fazla değer sunan bir yapı olmak temel önceliğimizi oluşturuyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287