Oğuz Hamza Yılmaz kimdir?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fakülte Sekreteri Oğuz Hamza YILMAZ kimdir?

banner279
25 Mart 2024 Pazartesi 14:40
Oğuz Hamza Yılmaz kimdir?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fakülte Sekreteri Oğuz Hamza YILMAZ kimdir

Oğuz Hamza YILMAZ kimdir?

İstanbul’da dünyaya gelen Oğuz Hamza YILMAZ, İlk ve orta öğrenimini Yunus Emre İlköğretim Okulunda, liseyi Esenler İbrahim Turhan Lisesinde (YDA) tamamladı.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde üniversite eğitimine başladı. 2006 yılında girdiği KPSS marifetiyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne atandı. 2008 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler programını ikinci üniversite olarak bitirmekle birlikte Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde farklı idari görevler üstlendi. İstanbul Üniversitesi bünyesinde pedagojik formasyon eğitimini tamamladı. Gazetecilik bölümünde yüksek lisans eğitimine başladı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak dersler verdi. 2017 yılında Türkiye Maarif Vakfı bünyesinde Zanzibar’ kurucu okul müdürü olarak görevlendirildi. 2018 yılında aynı kurum bünyesinde Tanzanya Ülke Temsilciliği görevini üstlendi. 2021 yılında Tanzanya’daki görev süresini tamamlayarak aynı unvanla Kosova’da görev aldı. 2023 yılında Türkiye Maarif Vakfı bünyesindeki görev süresini tamamlayarak aslî görev yeri olan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’ya dönüş sağladı. 3 ay süreyle Uluslararası Akademik İlişkiler Biriminde Şube Müdürlüğü görevini icra ettikten sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fakülte Sekreteri olarak görevlendirildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Oğuz Hamza YILMAZ, iyi derecede İngilizce ve Svahilice bilmektedir.

Son Güncelleme: 25.03.2024 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287