Polis lojmanları işte böyle yıkıldı...Yıkımı izlerken canlarını zor kurtardılar

Çanakkale’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Barbaros Mahallesi’nde bulunan eski Polis Lojmanları, iş makineleriyle yıkıldı. Yıkımı ağaç gölgesinde izleyen işçiler, üzerilerine gelen molozlardan saniyelerle kurtuldu. Çanakkale’de...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 10:46

Çanakkale’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Barbaros Mahallesi’nde bulunan eski Polis Lojmanları, iş makineleriyle yıkıldı. Yıkımı ağaç gölgesinde izleyen işçiler, üzerilerine gelen molozlardan saniyelerle kurtuldu.
Çanakkale’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski ve depreme dayanıksız binalar yıkılarak yerlerine daha modern binalar inşa edilecek. Bu kapsamda Barbaros Mahallesi Deniz Sokak’ta bulunan eski Polis Lojmanlarının da yıkımına karar verildi. Yıkım öncesi çevrede gerekli güvenlik tedbirleri alınarak vatandaşlar uzaklaştırıldı. İş makineleriyle binanın duvarları yıkılmaya başlandı. Zayıflayan bina, yan yattı. Bu esnada Emniyet ekipleri bina etrafını güvenlik çemberi altına aldı. 5 katlı bina, daha sonra kepçenin darbeleriyle büyük bir gürültüyle yıkıldı. Binanın yıkım anını, ağaç gölgesinde oturarak izleyen çalışanlar, üzerilerine gelen molozlardan son anda kurtuldu. BU esnada yıkımı görüntüleyen vatandaşlar da, çalışanları ‘Kaçın’ diyerek uyardı. Bina enkazından büyük bir toz bulutu yükselirken, çevredeki vatandaşlar da korku yaşadı. Yıkımın ardından çıkan toz bulutuna, etrafı kirletmemesi için su sıkılarak müdahale edildi.
Meraklı vatandaşlar ise yıkım işlemini seyrederken bir yandan da cep telefonlarıyla kayıt yaptılar.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287