Vali Gül, İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri’nin Açılışını Yaptı

İkitelli Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İOSİD) tarafından düzenlenen İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri’nin açılışı, İstanbul Valisi Davut Gül ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

banner279
08 Şubat 2024 Perşembe 16:44
Vali Gül, İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri’nin Açılışını Yaptı

Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı’ndaki programa: Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Çetin Tecdelioğlu, İkitelli Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Akkaya, il ve ilçe protokolü, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda Vali Gül, Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Başakşehir Kaymakamı Turan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Tecdelioğlu, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özeren ile İkitelli Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akkaya, birer konuşma yaptı.

“ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNDEN BEKLENTİMİZ YÜKSEK KATMA DEĞERLİ VE TEKNOLOJİLİ ÜRÜNLER ÜRETMELERİ”

Vali Gül, “Tanıtım Günleri’ne gelen, geleceğimiz olan öğrencilerimizi ayrı ayrı selamlıyorum. Organize Sanayi Bölgelerinden beklentimiz, yüksek katma değerli ve yüksek teknoloji ürünler üretmeleri, emek yoğun işlerden uzak durmaları, bu gibi fuarlara ağırlık vererek aile şirketinden kurumsal şirketlere dönmesidir. İnşallah, Ticaret Bakanlığımızın ve odalarımızın öncülüğünde bu bayrağı sizler daha ileri götüreceksiniz. Hepinizi tebrik ediyorum, İstanbul’a verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza program yoğunluğuna rağmen her programda yanımızda olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Tanıtım Günleri’nin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, ÜLKEMİZİN KALKINMASINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, “İş yapma fırsatı ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen bu organizasyonda olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (OSB), ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir yere sahip. İkitelli OSB, 7 milyon metrekare bir alanda 35 binden fazla üreticisi ile kabına sığmayan bir hale geldi. Ticaret Bakanlığı olarak sanayicilerimize destek olmaya, sorunlarını çözmeye ve gelişmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılında ihracatımızı sizlerle birlikte 255.8 milyar dolara yükselttik. Bizler, ülkemiz ekonomisinin gelişmesi adına alın teri döken tacirlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Bugün burada bulunan iş insanlarımıza, stant açan üreticilerimize İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günler’nin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Gül, Bakan Yardımcısı Gürcan ve beraberindekilerin açılış kurdelesini kesmeleri ve stantları ziyaret etmeleri ile program sona erdi.

İkitelli İş Dünyası Tanıtım Günleri, 170 firmanın katılımı ile 8-10 Şubat arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: istanbul.gov.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287