Mehmetçik İdlib'e girdi mi?

Özel Kuvvetler’in keşif faaliyetlerini tamamlamasının ardından, istihkâm ve mekanize taburu dün gece İdlib’e giriş yaptı.

banner279
13 Ekim 2017 Cuma 11:45
Mehmetçik İdlib'e girdi mi?

 Özel Kuvvetler’in keşif faaliyetlerini tamamlamasının ardından, istihkâm ve mekanize taburu dün gece İdlib’e giriş yaptı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait konvoy, saat 22.15 sıralarında İdlib’in doğusundaki Daret İzze bölgesine intikal etti. Öte yandan, Suriye sınırına askerî sevkiyat da devam ediyor. İdlib’deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında Hatay’a gelen çok sayıda askeri araç Türk bayraklarıyla karşılandı. Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar mevkiine yaklaşık 10 araçlık tank sevkiyatı yapıldı. Güvenlik önlemleri altında bölgeye ulaşan araçların, sınırdaki askeri birliklere takviye amaçlı gönderildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287