24.01.2017 Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

banner279
24 Ocak 2017 Salı 17:54
24.01.2017 Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Türkiye, Rusya ve İran’dan ortak açıklama

Astana - İran, Rusya ve Türkiye tarafından Astana Zirvesi’ne ilişkin yapılan ortak açıklamada, DEAŞ ve El Nusra’yla ortak mücadele etmek ve askeri muhalif grupları bunlardan ayırmak konusunda kararlılıkları yinelendi.

Mozambik’e IMF’den kurtuluş reçetesini anlattı

Maputo - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Filipe Nyusi ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “IMF noktasındaki düşüncelerimi paylaştım, bizim nasıl sıyrıldığımızı anlattım” dedi.

Merakla beklenen faiz kararı açıklandı

İstanbul - Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kurul, politika faizine dokunmazken, faiz koridorunun üst bandında 75 baz puanlık artış yaptı. Üst bant böylece yüzde 9,25’e yükselmiş oldu.

Cazibe Merkezleri Programının detaylarını açıkladı

Ankara - Cazibe Merkezleri Programının detaylarını açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, çağrı ve veri merkezlerine yapılacak desteklere değinerek, "Kuruluş aşamasında personelin eğitilmesi için kişi başına 2 bin 500 lira destek vereceğiz. Kullanılan elektriğin yüzde 30’unu devlet karşılayacak" dedi.

13 DEAŞ’lı terörist daha etkisiz hale getirildi

Ankara - Fırat Kalkanı Harekatının 154’üncü gününde, hava ve kara harekatları sonucu 13 DEAŞ terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirildi.

Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı

Şanlıurfa - Ceylanpınar ilçesinde bombalı saldırı hazırlığında olan PKK/PYD terör örgütü üyesi 5 kişi yakalandı.

Helikopter denize böyle çakıldı

Minas Gerais - Brezilya’da içinde 4 kişinin bulunduğu helikopter denize düştü.

Son Güncelleme: 24.01.2017 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287