En güzel kediler yarıştı

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Kedi Güzellik Festivalinde kediler görücüye çıktı.Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali konferans, fotoğraf sergisi ve halk gösterileri ile Saray Kültür Merkezi’nde başladı. Pursaklar...

banner279
04 Eylül 2016 Pazar 17:24
En güzel kediler yarıştı
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Kedi Güzellik Festivalinde kediler görücüye çıktı.
Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali konferans, fotoğraf sergisi ve halk gösterileri ile Saray Kültür Merkezi’nde başladı. Pursaklar Belediyesi, hem Ankara ile özdeşleşen Ankara kedisinin neslini korumak ve bunu dünyaya tanıtmak hem de hayvan sevgisini teşvik etmek amacıyla dört yıldır düzenlediği yarışmayı bu sene uluslararası boyuta taşıdı.
Yarışmada, Derya Baykal’ın Pamuk isimli kedisi birinci, Ayşe Korkmaz’ın Adva ve bebekleri isimli kedisi ikinci, İrem Hayta’nın Ays isimli kedisi ise üçüncü oldu.
Birbirinden güzel ve renkli kediler podyumda boy gösterirken, yarışmayı izleyen seyirciler de her cinsten kediyi görme fırsatı yakaladı. Yarışma sonrasında birinci olan kediye 7 bin 500 lira, ikinci olan kediye 5 bin lira, üçüncü olan kediye ise 2 bin 500 liralık ödül verildi. Ayrıca katılan her kediye kedi maması ve oyuncağı hediye edildi. Yarışmaya Türkiye’nin yanı sıra Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan ve Rusya’dan gelen kediler katıldı.
Yarışmaya 5 kedisiyle birlikte katılan Ayşe Korkmaz, evinin üst katını kedilerine ayırdığını söyleyerek toplamda 10 kedisi olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 15.09.2016 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287