İstanbul Bağcılar’da 5 araç kundaklandı

İstanbul Bağcılar’da 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Olay saat 04.00 sıralarında Yıldıztepe Mahallesi 474. Sokak’ta meydana...

banner279
21 Kasım 2016 Pazartesi 08:56

İstanbul Bağcılar’da 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.
Olay saat 04.00 sıralarında Yıldıztepe Mahallesi 474. Sokak’ta meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Büyüyen yangına olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyenin gelmesi ile kısa sürede söndürülen yangın sonrası araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri, araçları kundaklayan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
 

Son Güncelleme: 21.11.2016 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287