İzmir'de deprem |son dakika Ege'de büyük deprem oldu| deprem büyüklüğü şiddeti kaç |

Ege'de şiddetli bir deprme meydana geldi. Ege Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. İzmir'den de hissedilen deprem büyüklüğü kaç? Vatandaşlar deprem sonrası büyük panik yaşıyor. İşte deprem ile ilgili son gelişmeler.

banner279
17 Haziran 2017 Cumartesi 23:07
İzmir'de deprem |son dakika Ege'de büyük deprem oldu| deprem büyüklüğü şiddeti kaç |

Ege'de şiddetli bir deprme meydana geldi. Ege Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. İzmir'den de hissedilen deprem büyüklüğü kaç? Vatandaşlar deprem sonrası büyük panik yaşıyor. İşte deprem ile ilgili son gelişmeler. Ege'de büyük deprem oldu. Sabah meydana gelen deprem sonrası Ege'de bir deprem daha oldu. İzmir'den de hissedilen depremin büyüklüğü ve şiddeti kaç hekres merak ediyor. İşte Deprem detayları. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi’nde saat 22.33'de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7.02 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin ardından saat 22.37'de 5.3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi. Depremler bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.

Son Güncelleme: 17.06.2017 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287