Kayseri'de Elektronik Sigara Operasyonu

Kayseri İl J.K.lığı KOM Şb. Md.lüğü ve Kocasinan İlçe J.K.lığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda yapılan operasyonda çok sayıda kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

banner279
26 Mart 2024 Salı 17:24
Kayseri'de Elektronik Sigara Operasyonu

Kayseri İl J.K.lığı KOM Şb. Md.lüğü ve Kocasinan İlçe J.K.lığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda yapılan operasyonda çok sayıda kaçak elektronik sigara ele geçirildi. 

Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklama: 

Kayseri İl J.K.lığı KOM Şb. Md.lüğü ve Kocasinan İlçe J.K.lığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Kayseri İli Kocasinan İlçesinde elinde bulunan kaçak *Elektronik Sigaraların* ticaretini yaptığı tespit edilen A.T.isimli şahıs Kocasinan İlçesi Mimarsinan Mahallesinde yapılan operasyon sonucu yakalanmıştır. İcra edilen operasyon sonucunda piyasa değeri yaklaşık 70.000 TL olan, (102) adet elektronik sigara ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287