Gebze'de Feci kaza

Gebze Balçık köyü,Şile yolu üzeri Darıca Yeni Mezarlığı mevkisinde Gelen Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

banner279
12 Mayıs 2017 Cuma 20:59
Gebze'de Feci kaza

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Balçık köyü,Şile yolu üzeri Darıca Yeni Mezarlığı mevkisinde sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 34 TH 5736 plakalı otomobil iddiaya göre su kanalını aşarak karşı yönden gelen Halil İbrahim Çırak'ın kullandığı 41 GC 731 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.Kazada sürücü Çırak ve diğer araçtaki İbrahim Gültekin ile İbrahim Özyağcı bulundukları yerde sıkıştı.
Olay yerine çağrılan 110 itfaiye ekiplerince yaralılar, bulundukları yerden kurtarıldı.112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Çırak ile Gültekin'in hayatını kaybettiği belirlendi. olay  yerine kısa sürede gelen Jandarma ekipleri Yaralı kazayla  ilgili bilgileri toplarken. Özyağcı ise Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Çırak ve Gültekin'in cenazesi, Gebze Asri Mezarlık morguna götürüldü

Son Güncelleme: 12.05.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287