Kocaeli Büyükşehir işçileri greve gidiyor!

Belde AŞ’de çalışan ve 5700 işçiyi ilgilendiren toplu iş Sözleşmesi’nin hala imzalanmaması nedeniyle Büyükşehir işçileri greve gidiyor

banner279
06 Ocak 2021 Çarşamba 16:41
Kocaeli Büyükşehir işçileri greve gidiyor!

Hizmet İş Sendikası ile Yerel Sen arasında devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Belde A.Ş.’de çalışan 5.700 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde ara bulucu sürecine girilmişti. Grev seslerinin yükseldiği Büyükşehir Belediyesinde, hala ücret konusunda bir anlaşma sağlanamadığı için Hizmet İş Sendikası yasal takvimde yer aldığı gibi işçileri grev oylamasına çağırdı. Hizmet İş Sendikası’ndan tüm üyelere gönderilen mesajda yarın NCity AVM’nin yanında bulunan Antikkapı’da grev oylaması yapıldığı bildirildi. Hizmet İş Sendikası’nın attığı mesajda şu ifadelere yer verildi: “Belde AŞ’nin toplu sözleşmesinin grev oylaması 7 Ocak Perşembe günü saat 10:30 – 16:00 arasında Antikkapı (NCity AVM Yanı) yapılacaktır. Kimliklerini ile gelmeniz önemle rica olunur.”

Son Güncelleme: 06.01.2021 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287