Onlar Kocaeli Emniyetine Emanet!

Çevre, Doğa ve Hayvanlara yönelik suçları önlemek, meydana gelen suçları araştırıp sorumlularını bulmak amacıyla kısa bir süre önce yurt genelinde kurulan Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği,  çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

banner279
04 Ekim 2020 Pazar 15:52
Onlar Kocaeli Emniyetine Emanet!

Kocaeli’nde de 21 Temmuz 2020 tarihinde kurulan Amirliğe bağlı personel,  aralıksız olarak çalışıyor.  Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma’nın yanı sıra vatandaşları bu konularda bilgilendiren ekipler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla tüm günlerini Sokak Hayvanlarına ayırdı. Kentin değişik noktalarında hayvanlara su ve mama veren ekiplere, hayvanların samimi teşekkürleri oldukça renkli görüntüler oluşturdu.  Ayrıca gün nedeniyle sosyal paylaşım adreslerinden fotoğraflar ile birlikte farkındalık yaratacak mesajlar verildi. Emniyetin mesajında şu ifadeler yer aldı “Unutmamalıyız ki; “Hayat onlarla daha güzel, Hayatı paylaştığımız bu sevimli can dostlarımızı, bir gün değil her gün sevelim ve koruyalım.. Yaşam bizlerin olduğu kadar onların da hakkı.. Onlar bize emanet...”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287