TEMA iyilik için koştu

İyilikte sınır tanımayan sivil ve üniversiteli TEMA’cılar ağaç kardeşliği için koştu.

banner279
09 Kasım 2020 Pazartesi 12:36
TEMA iyilik için koştu

İyilikte sınır tanımayan sivil ve üniversiteli TEMA’cılar ağaç kardeşliği için koştu.

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden geçerek iki yakayı birleştiren İstanbul Maratonu, pandemi nedeniyle şekil ve biçim değişerek yaygınlaştırıldı.

Her yıl çok sayıda Gebzeli’nin de katıldığı maraton Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde gerçekleşirken Gebzeli maratoncular da Gebze Alaettin Kurt Stadı pistlerinde İstanbul Maratonu için koştu. Maratonun Gebze ayağına TEMA Vakfı Gebze İlçe temsilcileri, Gebze Teknik Üniversitesi Genç TEMA Vakfı Topluluğu ve TEMA Vakfı gönüllüleri katıldı.

TEMA Vakfı Gönüllüleri de 7-8 Kasım günlerindeki İstanbul Maratonu Sanal Koşusu’nda Ağaç Kardeşliği Projesi’ni desteklemek üzere iyiliğe koştu.

Projeye yapılan bağışlar ile bu yıl yaklaşık 6 bin çocuğun Orman Ekosistemi ve Yaşamının Çeşitliliği konulu doğa eğitim programına katılımı sağlanacak. Ayrıca katılan tüm çocuklar için 6 bin fidan kapasiteli Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı oluşturulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287