Damat kına gecesine katılmadı

Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Berkay ile nikah masasına oturacak olan model Özlem Ada Katipoğlu’na önceki gece Fulya Terim ve ekibi tarafından kına gecesi düzenlendi. Acarkent’de evlerinin bahçesinde düzenlenen kınada Özlem Katipoğlu’nu...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 16:54
Damat kına gecesine katılmadı

Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Berkay ile nikah masasına oturacak olan model Özlem Ada Katipoğlu’na önceki gece Fulya Terim ve ekibi tarafından kına gecesi düzenlendi.
Acarkent’de evlerinin bahçesinde düzenlenen kınada Özlem Katipoğlu’nu aileleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Damat Berkay, Ankara’da konserde olduğu için kına gecesine katılamadı.
Kına gecesine Buse Terim, Merve Dalkılıç, Neslişah Alkoçlar, Merve Oktay, Seren Serengil, Pınar Şentürk gibi ünlü isimler katıldı. Gelen tüm davetliler ellerine özel tasarım Hit kınası yaptırdı.
Sabahın ilk ışıklarına kadar dans eden konuklar 5 Eylül tarihinde Bodrum Bella Sombra Otel’de gerçekleşecek düğüne katılacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.08.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287