Sinem Kobal’dan Yenikapı paylaşımı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde eşi Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.Türkiye bugün tarihi günlerinden...

banner279
07 Ağustos 2016 Pazar 21:30
Sinem Kobal’dan Yenikapı paylaşımı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde eşi Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.
Türkiye bugün tarihi günlerinden birini yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve üç siyasi parti liderinin bir araya geldiği Demokrasi ve Şehitler Mitinginde, Türkiye darbeye hayır dedi. Meclis Başkanı Kahraman, eski cumhurbaşkanlarından Abdullah Gül ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın yanı sıra iş, sanat ve spor camiasından da birçok isim dev mitinge katıldı.
Mitinge katılanlar arasında ünlü oyuncu Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu da vardı. Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafa ise, "Türkiyem, birlikte çok güzeliz" notunu düştü.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 01:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287