Muş Havalimanı terminal inşaatında göçük: 2 yaralı

Muş Havalimanı’nda yapımı devam eden terminal inşaatında meydana gelen göçükte kardeş olan 2 işçi yaralandı.

banner279
09 Haziran 2017 Cuma 15:06
Muş Havalimanı terminal inşaatında göçük: 2 yaralı

Muş Havalimanı’nda yapımı devam eden terminal inşaatında meydana gelen göçükte kardeş olan 2 işçi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, havalimanında yapımı devam eden terminal inşaatına beton döken işçiler, öğle molası verdi. Dökülen beton kısa bir süre sonra iskeleyle birlikte çökerken, inşaatta çalışmasını sürdüren Yavuz ve Erol Taşdemir isimli işçiler enkaz altında kaldı. Olay yerine çağrılan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından göçükten çıkartılan yaralı işçiler, ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan Taşdemir kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve göçükle ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

(Nejdet Armağan/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ergün AKINCI 2017-06-09 18:21:33

Arkadaşlar kurtarma işlemi İl Afet il müdürlüğü tarafından yapılmadı Muş Havalimanı Kurtarma ve yangınla mücadele personelleri yani Havalimanı itfaiyesi tarafından yapıldı il Afet olay yerine hiç gelmedi yanlış haber yapmayın

banner287