Yeni Micra ortaya çıktı

Yeni Nissan Micra, Paris Otomobil Fuarı’nda perdesini kaldırdı.

banner279
02 Ekim 2016 Pazar 13:50
Yeni Micra ortaya çıktı
Daha casus fotoğrafları ortaya çıkan Nissan Micra'nın zaman zaman detay görüntüleri de marka tarafından paylaşılmıştı. Biz de bu karelerden yola çıkarak Micra’nın halihazırdaki modelden daha uzun olduğunu ve kendine has yuvarlak tasarımından vazgeçtiğini söylemiştik. Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan yeni Micra, tahminimizi doğruladı.

ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ
Nissan Micra denilince aklımıza ilk öce yuvarlak farları gelirdi. Bir de kaplumbağayı andıran minik tasarımı. Ancak Japonlar, B segmentindeki sportif akıma daha fazla direnemedi ve Micra'nın o ikonik tasarımından vazgeçti. Yeni Micra, neredeyse çamurluğun ortasına kadar uzanan ön farlara sahip. Izgarası ise, güncel Nissan modelleriyle paralellik gösteriyor. Logo, V formundaki krom detayla çevrelenmiş. Tampondaki diktörtgen sis farı bir diğer ayrıntı iken, tamponun genel tasarımı sportif gönümü desteklemiş.

iha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287