Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şehit ailesini ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şehit ailesini ziyaret etti.Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ankara’daki darbe girişimi sırasında meydana gelen olaylarda şehit düşen Özel harekat Polisi Niyazi Ergüven’in, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 20:02
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şehit ailesini ziyaret etti
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şehit ailesini ziyaret etti.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ankara’daki darbe girişimi sırasında meydana gelen olaylarda şehit düşen Özel harekat Polisi Niyazi Ergüven’in, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki Gaziler Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.
Ziyaret sırasında şehit annesi Saadet Ergüven’i teselli eden Kaynak, "Şehidimiz vatanı için bayrağı için savaştı şehit oldu ne kadar gurur duysak azdır. Bırakıp kaçmadı aslanlar gibi çatıştı vatanımızı bayrağımızı korudu, bunun sorumluları fazlası ile cezalandırılacaktır" diyerek konuştu.
Şehit ailesi ziyaretine Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın yanı sıra, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekillerinden Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Jandarma Komutanı Alper Kuşbaşoğlu, ilçe jandarma Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, katıldı.
Ziyaret, Kuran ı kerim okunması ve dua edilmesi ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287