İYİ Parti ve CHP hangi illerde anlaştı? işte o iller

Flaş Gelişme… Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve İYİ Parti’nin hangi illerde aday çıkarıp çıkarmayacağı belli oldu.

banner279
13 Aralık 2018 Perşembe 20:53
İYİ Parti ve CHP hangi illerde anlaştı? işte o iller

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Yerel seçim için büyük önem arz eden görüşmenin ardından liderler basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve sorularını yanıtladı. Akşener ve Kılıçdaroğlu görüşmenin çok verimli geçtiğini önemli bir aşama kaydettiklerini ifade etmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise CHP ve İYİ Parti’nin hangi illerde aday çıkarıp çıkarmayacağını resmen açıkladı.

Genel Merkez’de basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, Aydın, Muğla, Tekirdağ, Hatay, İzmir, Eskişehir, Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa ve Adana'da İYİ Parti’nin aday çıkarmayacağını ve ittifakın adayının destekleneceğini ifade etti.

Salıcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ise Balıkesir, Denizli, Manisa, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Sakarya ve Gaziantep'te aday çıkarmayacağını ittifakın adayını destekleyeceğini belirtti.

Öte yandan Oğuz Kaan Salıcı, Mersin’de her iki partinin de kendi adayını çıkaracağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287