Antalya’da ilk 11’ler belli oldu

Olympiakos maçında gördüğü kırmızı kartla tepki gören, Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Aboubakar, Antalya mücadelesine ilk 11’de başlayacak. HABER 24

banner279
19 Mart 2017 Pazar 18:33
Antalya’da ilk 11’ler belli oldu

Olympiakos maçında gördüğü kırmızı kartla tepki gören, Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Aboubakar, Antalya mücadelesine ilk 11’de başlayacak.

Süper Lig’in 25. haftasında Antalya ile Beşiktaş arasında Antalya Arena’da oynanacak karşılaşmaların ilk 11’leri belli oldu. Ev sahibi ekip, mücadeleye Ferhat, Celutska, Salih, Chico, Sakıb, Zeki, Charles, Danilo, Deniz, Mbilla ve Eto’o ile başlayacak. Siyah-beyazlılarda ise Teknik Direktör Şenol Güneş, Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel ve Aboubakar 11’ini tercih etti.

Güneş, UEFA Avrupa Ligi son 18 turu rövanş maçında Vodafone Arena’da oynanan Olympiakos karşılaşmasında kırmızı kart görerek büyük tepki toplayan Kamerunlu yıldız futbolcu Aboubakar’a ilk 11’de şans verdi.

(Oğuzhan Ort / İHA)

Son Güncelleme: 19.03.2017 20:29
Anahtar Kelimeler:
ÇanakkaleSolutürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287