Başakşehir Bursaspor Maçı Ne zaman?

Başakşehir, Bursaspor ile Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında karşılaşacak. Yeni transferleriyle kadrosunu daha da güçlendiren Başakşehir ile yeni yapılanmaya giden Bursaspor'un oynayacağı karşılaşma futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

banner279
11 Ağustos 2017 Cuma 10:53
Başakşehir Bursaspor Maçı Ne zaman?

Süper lig ilk maçı olan başakşehir ve bursaspor maçı heycanını doruklarda yaşayacaksınız.

Medipol Başakşehir, Bursaspor ile Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun açılış maçında karşılaşacak. Sezon öncesi dönemini iyi değerlendiren, yaptığı transferlerle adından söz ettiren Turuncu-Lacivertliler tıpkı geçen sezon yaptıkları gibi yine ligde zirveyi zorlamak istiyor. Diğer yandan kötü bir sezonun ardından yeniden yapılanmaya giden Bursaspor, taraftarının arzuladığı takım olmak istiyor. Sezonun ilk maçında karşılaşacak iki takımın mücadelesi heyecanla bekleniyor.

Son Güncelleme: 11.08.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287