Bayan Voleybol Takımı Yurda Sağ Salim Döndüler

2017 FIVB U23 Dünya Voleybol Şampiyonası finalinde Slovenya’yı 4-0 olarak yendi Dünya Şampiyonu olan U23 Bayan Voleybol Takımı, yurda geldi.

banner279
18 Eylül 2017 Pazartesi 15:08

2017 FIVB U23 Dünya Voleybol Şampiyonası finalinde Slovenya’yı 4-0 olarak yendi Dünya Şampiyonu olan U23 Bayan Voleybol Takımı, yurda geldi.

2017 FIVB Bayanlar U23 Dünya Şampiyonası Finalleri’nde oynamış olduğu 7 maçtan 6’sını kazanıp zafere ulaşan U23 Milli Takımı, bugün yurda ayak bastı. 

Atatürk Havaalanı’na inen Ay-Yıldızlı ekip, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF yöneticileri ve sporcuların aileleri tarafından karşılandı. 

Teknik heyet ve voleybolculara çiçek taktim yapan taraftarlar, ’Şampiyon’ tezahüratlarında bulunarak desteklerini gösterdi. 

Basın mensupları duygularını paylaşan Milli sporcu Asuman Karakoyun ise, "Şampiyonuz ve mutluyuz. Çok zorlu bir gruptan çıktık. Turnuvaya iyi başlayamadık, bizim için zorlu bir süreçti. 

Fakat sonu güzel bitti. Bunu açıklayacak başka kelime bulamıyorum. Karşılanacağımızı biliyorduk. Lakin bu kadar kalabalık beklemiyorduk. Sizler de bizim hep yanımızda oldunuz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz.

(Uygar Aydın - Bora Akyol / İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2017 17:41
Anahtar Kelimeler:
Bayan Voleybol Takımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287