Google'dan bir sürpriz daha!

Google, 360 derecelik yeni yayın hizmetiyle özellikle bir grup kullanıcısını mutlu edecek!

banner279
21 Aralık 2015 Pazartesi 12:15
Google'dan bir sürpriz daha!

Artık evinizin konforunda opera izleyebilmeniz mümkün hale geliyor. Google Kültür Enstitüsü, masaüstü ve mobil kullanıcılara canlı, 360 derecelik performansları getirmek için kolları sıvadı.
Hizmet, Streew View gibi düşünülebilir ama kullanıcıları bir yerleşim bölgesi, çiftlik, ev veya ofis blokları yerine Amerikan Bale Tiyatrosu veya Carnegie Hall ya da Royal Shakespeare Company'de sergilenen dinamik performanslara götürebilecek.
Yeni koleksiyon, Google'ın seçkin sanat eserlerini çevrimiçi olarak sergilemek için 2011 yılında başlattığı Google Kültür Enstitüsü çalışmalarının bir uzantısı olarak lanse ediliyor. İnsanlar evlerinden, müzeler ve arşivlere ait koleksiyonları keşfedebileceği gibi gizli kalmış parçalardan başyapıtlara kadar kültürel hazineleri olağanüstü ayrıntılı bir şekilde inceleyebiliyor.
Google Kültür Enstitüsü, artık kullanıcıların canlı orkestra, tiyatro gösterileri ve opera eserlerini akıllı telefon ya da bilgisayarlarından oynatabilmelerini sağlayacak. Ayrıca Google Cardboard sahipleri sanal gerçeklik teknolojisiyle sahne sanatlarının tadını çıkarabilecek.

Son Güncelleme: 18.01.2016 12:20
Anahtar Kelimeler:
GoogleStreetView
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280