İşte iPhone 7'nin en büyük sorunu

Apple resmi sitesinden yaptığı açıklamada iPhone 7'nin kasasının kolay çizilebildiğini belirtti...

banner279
15 Eylül 2016 Perşembe 14:04
İşte iPhone 7'nin en büyük sorunu

Apple'ın geçtiğimiz gün tanıttığı iPhone 7'ye dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. iPhone 7 tanıtımında en dikkat çeken değişimlerden biri ise Apple'ın renk tercihlerinde olmuştu. Uzay grisi rengini rafa kaldırdı ve siyah ile jet siyahı rengini kullanıcıların beğenisini sundu.

Şüphesiz bu renkler arasında en çok dikkat çekeni ise Jet Siyah oldu. Ancak bu rengi tercih edenlerin bir sorunla karşılaşacağı da kesin! O sorunda çizilme. Apple resmi sitesinden yaptığı açıklamada iPhone 7'nin kasasının kolay çizilebildiğini belirtti ve kullanıcıların iPhone 7'yi kılıfla birlikte kullanmasını tavsiye etti. Yine resmi siteden yapılan açıklamaya göre su geçirmeyen iPhone 7'de, sıvı temasına bağlı hasarlar garanti kapsamına dahil edilmiyor.
Apple'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Simsiyah iPhone 7'nin parlaklığı, dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama süreciyle elde edilmiştir. Bu parlak yüzey, anodizasyon işleminden geçen diğer Apple ürünleriyle eşit sertliktedir. Ancak zamanla yüzeyin üzerinde küçük çizikler oluşabilir.
Bu yüzden, iPhone'unuzu korumak için sunduğumuz kılıflardan birini kullanmanızı öneririz.

Anahtar Kelimeler:
Iphone7Iphone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287