2 otomobil birbirine girdi: 9 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada 3’ü ağır 9 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza, Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Perşembe’den Çaycuma istikametine gitmekte olan İlyas E. idaresindeki...

banner279
17 Eylül 2016 Cumartesi 15:12
2 otomobil birbirine girdi: 9 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada 3’ü ağır 9 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Perşembe’den Çaycuma istikametine gitmekte olan İlyas E. idaresindeki 67 ZV 871 plakalı otomobil, kavşakta Beyhan A.’nın kullandığı 67 VA 878 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobillerden biri elektrik direğine çarparak dururken, diğer otomobil ise yol kenarına savruldu. Kazada otomobil sürücülerinin yanı sıra otomobillerde bulunan Ulfiye E., Abdullah Kerim E., Semih E., Feyzanur E., Semra A., Esra A. ve İremsu C. yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Çaycuma Devlet Hastanesine gönderildi.
Hastaneye kaldırılan Beyhan A., Esra A. ve Semra A’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287