Balıkesir'in Sındırgı ilçesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Son olarak bölgede 4.9 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti. Sarsıntı, başta İstanbul ve İzmir olmak üzere çevre illerde de hissedildi.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 21.20'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sarsıntı 9,64 kilometre derinlikte oluştu. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı. Sarsıntı, başta İstanbul ve İzmir olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

Balıkesir'de 4.9 büyüklüğünde deprem!
Balıkesir Sındırgı merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, İstanbul, Bursa, Çanakkale olmak üzere birçok şehirde hissedildi.
Yorumlar

