Memur-Sen İstanbul İl Başkanı ve Sağlık-Sen İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Cesur Öztürk, ailesiyle birlikte büyük bir gurur yaşadı. Kızı Zeliha Öztürk, Eczacılık Fakültesi’nden mezun olarak meslek hayatına ilk adımını attı. Öztürk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

TOKİ'den 64 ilde kurasız konut satışı başladı
TOKİ'den 64 ilde kurasız konut satışı başladı
İçeriği Görüntüle

“Bugün ailemiz için çok özel ve gurur verici bir gün. Kızım Zeliha’nın Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte göstermiş olduğu emek, azim ve gayretinden dolayı sevgili kızımı tebrik ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum. Yolun ve bahtın açık olsun canım kızım. Mezuniyetin hayırlı olsun.” Törene katılan aile fertleri ve yakın dostlar, genç eczacı Zeliha Öztürk’ün başarısını alkışlarla kutladı.

Sağlık alanında önemli bir göreve hazırlanan Zeliha, bundan sonraki süreçte vatana ve millete hizmet etme yolunda ilk adımını atmış oldu.