Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Gebze Marmaray İstasyonu’nda meydana gelen silahlı saldırı, kentte büyük infial yarattı. Edinilen bilgilere göre, istasyonda bekleyen sınıf öğretmeni Aylin P.D., boşanma aşamasında olduğu eşi E.D. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine E.D., yanında bulunan silahla Aylin P.D.’ye ateş etti.

Kocaeli'de Okul Önünde İhmal Can Aldı: 1.sınıf öğrencisi hayatını kaybetti!
Kocaeli'de Okul Önünde İhmal Can Aldı: 1.sınıf öğrencisi hayatını kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Silah seslerinin yankılanmasıyla istasyonda panik yaşanırken, vatandaşlar korku içinde güvenli alanlara yöneldi. Güvenlik güçleri tedbir amaçlı istasyonu kısa sürede boşalttı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Başından ağır yaralanan Aylin P.D., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Cumhuriyet İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenilen Aylin P.D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırının ardından kaçmaya çalıştığı iddia edilen E.D., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapılırken, savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Aylin P.D. ile E.D.’nin boşanma aşamasında olduğu ve aralarında yeni bir dava sürecinin bulunduğu öğrenildi.