Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konser düzenliyor

Uğur GENCER/ Sabahattin Zaim Kız Yurdu öğrencileri ve personellerinin seslendireceği “Türk Sanat Müziği” Konserine davet var.

banner279
21 Mayıs 2024 Salı 20:32
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konser düzenliyor

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sabahattin Zaim Kız Yurdu öğrencileri ve personellerinin seslendirdiği “Türk Sanat Müziği” Konseri 27 Mayıs 2024 Pazartesi akşamı saat 20.00’de Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü spor sevdalısı Nevzat İnanç tarafından düzenlenen yönetimi ve personelleriyle öğrenci ve velilerin gönlünde taht kuran birbirinden değerli Sabahattin Zaim Kız Yurdu personellerinin sahne alacağı “Türk Sanat Müziği” konserinin Türk Sanat Müziği Sevenler tarafından yoğun ilgi göreceği bekleniyor.

Sakarya'da Nevzat İnanç Farkındalık Yaratıyor

Spora, sporcuya, sanata, eğitime, kültürel etkinliklerine, aktivitelere önem veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve ekibinin çalışmaları Sakarya İl genelinde farkındalık yaratırken takdir topluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287