ODTÜ Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen Üniversitelerarası Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması, ODTÜ Devrim Stadyumu’nda büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. 18 metre puta müsabakasında yarışan ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu sporcuları, disiplinli çalışmaları ve üstün performanslarıyla dikkat çekti.
Takım Başarısı
Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu Erkek Takımı (Rahmetullah Ömer Cenik, Mustafa Kavas, Ulaş Tuna, Ahmet Selim Hacıoğlu) birincilik kürsüsüne çıkarak üniversitelerine büyük gurur yaşattı.
Bireysel Erkekler kategorisinde Rahmetullah Ömer Cenik, başarılı atışlarıyla ikincilik elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
Teşekkür ve Vefa
Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu’nun takımının gösterdiği emek, disiplin ve başarıdan dolayı sporcular tebrik edilirken, Geleneksel Türk Okçuluğu’nun en güzel şekilde temsil edildiği vurgulandı. Organizasyona ev sahipliği yapan ve misafirperverlikleriyle yarışmaya değer katan ODTÜ Geleneksel Okçuluk Kulübü ailesine ise içten teşekkürler sunuldu.
Bu başarı, hem Sakarya Üniversitesi’nin hem de Türk okçuluğunun yükselen değerini bir kez daha ortaya koydu.



