"Atatürkçülüğü en çok istismar eden Kenan Evren ve arkadaşlarıdır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet tarihini bize yanlış anlatanların başında Kenan Evren ve arkadaşları geliyor. Atatürkçülüğü de en çok istismar edenler Kenan Evren ve arkadaşlarıdır" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 15:55

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet tarihini bize yanlış anlatanların başında Kenan Evren ve arkadaşları geliyor. Atatürkçülüğü de en çok istismar edenler Kenan Evren ve arkadaşlarıdır" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de gerçekleşen il başkanları toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Yenikapı manifestosunun herkese anlatılması gerektiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, “Bütün il ilçe başkanlarından isteğim, Yenikapı manifestosunu herkese anlatacaksınız kimseyi suçlamadan, eleştirilmeden. Her bir maddesi yüzde yüz doğru olan bir manifestoyu vatandaşa lokantada, parkta anlatın amaç demokrasimizi daha da güçlendirmek” dedi.

“ATATÜRKÇÜLÜĞÜ EN ÇOK İSTİSMAR EDEN KENAN EVREN VE ARKADAŞLARIDIR”
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhuriyetin kurucu değerlerine sahip çıkacaklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmak bir partinin tekelinde değil bütün partilerin ortak amacı olmalı. Cumhuriyetimizin kurulması sıradan değildir, kurulmasında binlerce şehidin kanı vardır. Kendi tarihimizi bize yanlış öğretiyorlar. Cumhuriyet tarihini bize yanlış anlatanların başında Kenan Evren ve arkadaşları geliyor. Atatürkçülüğü de en çok istismar edenler Kenan Evren ve arkadaşlarıdır. Atatürkçülük onların söylediği gibi değil, üretim yapmak, vatandaşları kucaklamak, herkesin inancına saygı duymak demektir” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287