Bakan Akdağ’dan bayram müjdesi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, doktorların talepleri üzerine 70. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) mehil müddetinin 3 Ekim’e kadar uzatılacağını bildirdi. Bayram öncesi yayınlanan ve 9 günlük resmi bayram tatiline denk gelen 70. Dönem Devlet...

banner279
12 Eylül 2016 Pazartesi 11:23
Bakan Akdağ’dan bayram müjdesi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, doktorların talepleri üzerine 70. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) mehil müddetinin 3 Ekim’e kadar uzatılacağını bildirdi.
Bayram öncesi yayınlanan ve 9 günlük resmi bayram tatiline denk gelen 70. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü tebligat sonuçlarının 25 Eylül’de Tıpta Uzmanlık Sınavı’na (TUS) girecek olan 10 binden fazla doktoru mağdur edecek olması üzerine doktorlar, sosyal medya üzerinden Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan bir talepte bulundu. Doktorlar sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada, “Dünyanın en zor sınavlarından biri olarak kabul edilen TUS öncesi hekimlerimizin yaşadığı bu stres onların geleceklerini etkilemektedir. Sayın Bakanımız ve Bakanlığımızdan mehil müddet süresinin 1 hafta daha uzatılması ve 3 Ekim Pazartesi gününe kadar süre tanınmasını talep ediyoruz" dedi.
Doktorların talebi üzerine Bakan Akdağ, Twitter hesabı üzerinden şöyle cevap verdi:
“Doktorlarımızın talepleri doğrultusunda 70. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) mehil müddetinin 3 Ekim Pazartesi gününe kadar uzatılması için talimat verdim.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287