Bakan Bozdağ: Türkiye güçlü iktidarla daha da büyüyecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MÜSİAD tarafından organize edilen ‘Kırşehir Ekonomisine değer katanların ödül aldığı törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin güçlü iktidarla daha da büyüyeceğini söyledi.

banner279
01 Nisan 2017 Cumartesi 23:09
Bakan Bozdağ: Türkiye güçlü iktidarla daha da büyüyecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MÜSİAD tarafından organize edilen ‘Kırşehir Ekonomisine değer katanların ödül aldığı törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin güçlü iktidarla daha da büyüyeceğini söyledi.

Kırşehir’de bir otelde gerçekleşen ödül töreninde konuşan Bakan Bozdağ, “Darbe teşebbüsünden sonra sağ’ın ki eksen partisi AK Parti ve MHP bu işi yapacak siyasal gücü ve büyük Türkiye isteyen herkesin hayalini gerçekleştirecek adımı atarak ortak komisyon kurdu” dedi.

Yeni Türkiye’nin önünü açacak kararın halk tarafından verileceğini ifade eden Bakan Bozdağ, “Büyük Türkiye’nin önünü açmak ve hepimize kazandıracak değişimlerinin önünü açmak sizlerin elinde, AK Parti çok farklı başarılara imza attı. Ekonomi dâhil her şeyi asgari üç kat büyüttü. Büyümede birçok gerekçe olabilir ama bana göre en büyük gerekçe siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve güven iklimidir. Bizler sizlerden gelen güveni doğru kullanamasaydık Türkiye’nin sıçramasını başaramayacaktık. Bize on yıl vermeseydiniz bizler şehir hastanelerini yapamazdık. Bizler birçok engeli aşa aşa buralara geldik.

Rahmetli Özal’dan sonra istikrarsız dönemlere hep beraber girdik. AK Parti gelene kadar geçen sürede 11 yılda 9 hükümet kuruldu. 11 yılda 3 ekonomik kriz yaşamış ülke 1 muhtıra yaşamış ve 9 hükümet değişmiş ve böyle bir ülkede huzur ve barış ortamı istenilecek.

Önünü görmeden kimse yol yürümek istemez. Güçlü iktidar bu nedenle önemli AK Parti büyük sermayeyi rahatsız edecek kararları güçsüz olsa alamazdı”diye konuştu.

“HASTANELERİ BİRLEŞTİRİYORUZ DEDİĞİMİZDE KIYAMETİ KOPARDILAR”

Devlet hastanelerini birleştirirken hükümetin yaşadıklarını anlatan Bakan Bozdağ şunları kaydetti:

“Devlet hastanelerini birleştiriyoruz. O zamanlar Murat Başesgioğlu bakanımıza dedik ki hastaneleri birleştireceğiz. Kıyameti koparttılar. Hatta laiklik elden gidiyor diyen zavallılar dahi oldu yahu hastane ile laikliğin ne alakası var. Alaka kurdular. Bizim bakanımız Başesgioğlu, bu kanun parlamentodan geçerken gelip kanunun görüşmelerine oturmadı. Başka bakanlar oturdu ve biz Türkiye’de sağlık reformunu hayata geçirdik. Şehir hastaneleri on yıl zamanımızı aldı. Gezi olayları ile Türkiye’nin büyük projelerini ve büyük şirketlerini mahkum ettirmek isteyen yaklaşımlar oldu. Türkiye 3. Havaalanını yapmasın. 3. Köprüyü yapmasın denizin altından Marmaray geçirmesin Avrasya tüneli yapmasın diyen dışarıda kurgulanan içeride de kendini çok akıllı zanneden çevreler sokağa döküldü.

Peki biz yaptık mı? Evet yaptık açtık. Nerede geziciler, köprüden geçiyorlar şimdi. Marmaray’ı yaptık açtık neredeler oradan da geçiyorlar. Avrasya tünelini yaptık açtık neredeler oradan da geçiyorlar. Bizlerden ayrılan olmadı mı? Nerede Erkan Mumcu, Latifşener, nerede diğerleri ayrılıp gittiler şimdi Halk Tv’den bize sövüyorlar. Operasyon çektiler ama güçleri bize yetmedi. Kapatma davası, gezi hadisesi, Kobani olayı darbe teşebbüsü ile yemek yenmek istediler ama başaramadılar. Bunların tek nedeni iktidarın güçlü olmasıdır.”

MÜSİAD Kırşehir Başkanı Hasan Eraslan tarafından verilen birliktelik mesajının ardından MÜSİAD Kırşehir Ekonomisine değer katan 10 iş adamına ödülleri verildi.

HABER 24

Son Güncelleme: 02.04.2017 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287