Bakan’dan esnafa ’çözüm süreci’ cevabı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çözüm sürecine dönülmesini isteyen bir esnafa, "Terör örgütüyle asla ve asla çözüm süreci olmaz çünkü bu millet kazığı yedi” dedi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Batman’da...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 19:43
Bakan’dan esnafa ’çözüm süreci’ cevabı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, çözüm sürecine dönülmesini isteyen bir esnafa, "Terör örgütüyle asla ve asla çözüm süreci olmaz çünkü bu millet kazığı yedi” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Batman’da esnafı dolaşarak sorunlarını dinledi. Batman-Bursa "Gönül Köprüsü" Projesine katılmak üzere Batman’a gelen Gümrük ve Ticarat Bakanı Bülent Tüfenkci, Batman Valiliğini ziyaret ettikten sonra Batman caddelerini gezdi.
Turgut Özal Bulvarı üzerinde makam aracından inen Bakan Tüfenkci, vatandaşları selamlayarak esnafı dolaştı. İş yerlerini tek tek gezen Bakan Tügenkci, iş yeri sahiplerinin sorunlarını dinledi. İşlerin olmamasından şikayetçi olan esnaflar Bakan’dan tekrar çözüm sürecine dönülmesini istedi.
Bakan Tüfenkci, “Çözüm süreci için adamlar çözüm süreci var diye silahı bırakmadığını belirterek, en büyük sıkıntı öncelikle o adamların silahı bırakması lazım. Batman halkı kabul etmedi ama Silopi, Cizre’de dükkanının önüne çukurları açtı ondan sonra benim esnafım vatandaşım dükkanını açamadı eve ekmek götüremedi. Malı işyerlerinde çürüdü. Bunun zararı Batman’a da oldu. Çünkü buradaki adam oralara da mal götürüyordu ve bu sefer adamlar parayı da alamadı. Bu nokta dan sonra çözüm süreci milletle olur. Terör örgütüyle asla ve asla çünkü bu millet kazığı yedi” dedi.
Caddedeki vatandaşlarla da sohbet eden Bakan Tüfenkci, yanına gelen ve kendisinden imza isteyen çocukların koluna imza atarak dondurma ısmarladı. Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra bir çayhanede oturarak vatandaşla sohbet etti.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287