Başbakan Yıldırım, Halid Meşal ile görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tebriği için kendisini arayan Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal ile telefonda görüştü. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Meşal nezdinde tüm Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimizin...

banner279
13 Eylül 2016 Salı 17:51
Başbakan Yıldırım, Halid Meşal ile görüştü
Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tebriği için kendisini arayan Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal ile telefonda görüştü.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Meşal nezdinde tüm Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimizin bayramını tebrik eden Başbakan Yıldırım, Türkiye’nin Filistin halkının yanında durmaya devam edeceğini, ikinci insani yardım paketimizin bayram öncesinde Gazze’ye dağıtımına başlandığını, bundan sonraki süreçte de yardımlarımızın devam edeceğini söyledi.
Meşal, Başbakan Yıldırım’a Türkiye’nin insani yardımları için teşekkür etti. Türkiye’nin Filistin davasına ve Gazze’ye desteğinin devam edeceğinden emin olduklarını vurguladı.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.09.2016 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287