Başbakan Yıldırım’dan Baykal’a gönderme

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt’taki referandum mitinginde, CHP’nin eski lideri Deniz Baykal’ın konuşmasının kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, “Peygambere saygısızlık ne haddine. Bu Aziz milletin inançlarına bile saygıları yok” dedi. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 18:16
Başbakan Yıldırım’dan Baykal’a gönderme

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt’taki referandum mitinginde, CHP’nin eski lideri Deniz Baykal’ın konuşmasının kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, “Peygambere saygısızlık ne haddine. Bu Aziz milletin inançlarına bile saygıları yok” dedi.

Yıldırım, "Bakın CHP’nin önceki genel başkanı bir konuşma yapıyor. Konuşma baştan aşağı ofsayt. Bir tane doğru bir şey yok. Öyle bir laf etti ki çok üzüldüm. Haşa haşa peygambere saygısızlık ne haddine. Bu aziz milletin inançlarına bile saygıları yok. Buradan Bayburt’tan sesleniyorum. Hz. Peygamberimizi ağzınıza almayın, saygısızlığı bırakın. Milletin değerlerini içlerine sindiremediler. Neymiş tek adama bu kadar yetki verilmez. Millet AK Partiyi iktidara getirdi ne oldu millete hizmet etti” dedi.

Son Güncelleme: 17.03.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287