Başbakandan şehit yakınları ve gazilere mektup

Başbakan Binali Yıldırım’ın, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere kendi el yazısıyla yazdığı mektup, AK Parti Sosyal Politikalar il ve ilçe başkanları tarafından teslim edildi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye...

banner279
15 Eylül 2016 Perşembe 19:13
Başbakandan şehit yakınları ve gazilere mektup
Başbakan Binali Yıldırım’ın, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere kendi el yazısıyla yazdığı mektup, AK Parti Sosyal Politikalar il ve ilçe başkanları tarafından teslim edildi.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, 26 bin 238 şehit yakını ile 6 bin 916 gaziye ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 241 vatandaşın yakınları ile gazi olan 2 bin 222 vatandaşa Kurban Bayramı dolayısıyla kendi el yazısıyla mektup yazdı. Mektuplar, AK Parti Sosyal Politikalar il ve ilçe başkanları tarafından şehit yakınları ve gazilere teslim edildi.
(iha)

Son Güncelleme: 15.09.2016 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287