Dışişleri Pakistan’daki saldırıyı kınadı

Dışişleri Bakanlığı,Pakistan’daki terör saldırısını kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pakistan’ın Quetta şehrindeki polis eğitim merkezine teröristlerce dün (24 Ekim) gece yarısı gerçekleştirilen saldırıda, ilk belirlemelere...

banner279
25 Ekim 2016 Salı 12:12
Dışişleri Pakistan’daki saldırıyı kınadı
Dışişleri Bakanlığı,Pakistan’daki terör saldırısını kınadı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pakistan’ın Quetta şehrindeki polis eğitim merkezine teröristlerce dün (24 Ekim) gece yarısı gerçekleştirilen saldırıda, ilk belirlemelere göre çoğu polis adayı ve güvenlik görevlisi 60’a yakın kişinin hayatını kaybettiği ve 100’den fazla kişinin yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir.
Pakistan’ın istikrarı ve güvenliğini hedef alan bu menfur terör eylemini şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, Pakistan Hükümeti ile kardeş Pakistan halkına başsağlığı diliyoruz" denildi.
Açıklamada, "Bu vesileyle, terör saldırısını düzenleyenlerin Pakistan’ı istikrarsızlığa sürükleme hedeflerine ulaşamayacaklarına ve Pakistan’ın terörle mücadelesindeki kararlılığını azaltmayacağına olan inancımızı yineliyor, Türkiye’nin kardeş Pakistan’la dayanışmasını sürdüreceğini teyit ediyoruz" ifadesi kullanıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 25.10.2016 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287