Gökçek: Mahkemede görüşeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “FETÖ’ye yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla” hakkında suç duyurusunda bulunan CHP’lilere tepki göstererek, “Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz....

banner279
19 Ekim 2016 Çarşamba 16:57
Gökçek: Mahkemede görüşeceğiz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “FETÖ’ye yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla” hakkında suç duyurusunda bulunan CHP’lilere tepki göstererek, “Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz. Mahkemede görüşeceğiz” dedi.
CHP Milletvekili Murat Emir ve beraberindeki CHP’lilerin hakkında FETÖ’ye yardım ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunup, adliye önünde açıklama yaptıklarına ilişkin haber metnini Twitter hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, buna tepki göstererek, “CHP’liler benim hakkımda dava açmışlar. Ben de sizin hakkınızda ceza ve tazminat davası açtım. Mahkemede görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gökçek, “Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz. Yiğitseniz FETO-CHP ilişkilerini A Haber’de anlattım, dava açsanıza” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.10.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287