İsviçre Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

İsviçre’nin başkenti Bern’de terör örgütü PKK yandaşlarınca düzenlenen “hayır” mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef gösterilmesinin ardından İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner Dışişleri Bakanlığına çağrıldı. HABER 24

banner279
26 Mart 2017 Pazar 16:52
İsviçre Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

İsviçre’nin başkenti Bern’de terör örgütü PKK yandaşlarınca düzenlenen “hayır” mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef gösterilmesinin ardından İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

İsviçre’nin başkenti Bern’de terör örgütleri PKK, DHKP-C ve YPG’nin de aralarında bulunduğu gruplar tarafından “hayır" mitingi düzenlenmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef gösteren pankart açılmıştı. Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, bugün İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner’ın Dışişleri Bakanlığına çağrıldığı ve olaydan dolayı rahatsızlığın dile getirildiği belirtildi. Ayrıca suçluların gecikmeksizin tespit edilmesi ve gereken cezanın verilmesi, buna benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması noktasındaki beklentilerin Büyükelçi Haffner’e iletildiği kaydedildi.

HABER 24

Son Güncelleme: 26.03.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287