Kılıçdaroğlu, Murat Hazinedar’a sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanları toplantısında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a sahip çıktı. Hakkında FETÖ iddiaları ortaya atılan Hazinedar için Kılıçdaroğlu’nun, “Bizim partimizde...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 23:55
Kılıçdaroğlu, Murat Hazinedar’a sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanları toplantısında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a sahip çıktı. Hakkında FETÖ iddiaları ortaya atılan Hazinedar için Kılıçdaroğlu’nun, “Bizim partimizde böyle bir şey olmaz. Ben Belediye Başkanımızı tanıyorum, arkasındayım” dediği öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakakle’de düzenlenen partisinin il başkanları toplantısına katıldı. Toplantının kapalı oturumunda Kılıçdaroğlu, hakkında FETÖ iddiaları ile yurt dışına çıkış yasağı konulan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a sahip çıktı. Bir soru üzerine Kılıçdaroğlu’nun, “Basında çıkan haberleri doğru bulmuyorum. Bizim partimizin içinde böyle bir şey olmaz. Ben Belediye Başkanımızı tanıyorum, arkasındayım. Bu kişi bizim partimizden belediye Başkanıdır. Basında yer alan konuları doğru bulmuyorum” dediği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.08.2016 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287