Milli Savunma Bakanı firari asker sayısını açıkladı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, firari asker sayısını açıkladı.Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Habertürk TV’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Işık,"133 general firarda, 3 askeri ateşe, 162 asker firarda. 2 firari ateşe...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 11:51
Milli Savunma Bakanı firari asker sayısını açıkladı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, firari asker sayısını açıkladı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Habertürk TV’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Işık,"133 general firarda, 3 askeri ateşe, 162 asker firarda. 2 firari ateşe için İtalya’yla temaslar başladı. 3 tane askeri ataşe toplam 162 asker firarda gözüküyor. Bu askeri ataşelerden 3’ü de yurtdışında. Bir tanesi Bosna Hersek askeri ataşesi. Yunanistan’daki askeri ataşeler, bunların İtalya’ya gittiklerini biliyoruz. Generallerden birinin yurtdışında olduğunu biliyoruz. Toplamda 162 asker firarda gözüküyor" diye konuştu.
TSK’daki ihraçlara da değinen Bakan Işık, "TSK’dan 3 bin 185 kişi ihraç edildi. 151’i general ve amiral. İhtiyaç duyulduğu zaman, adli süreç de devam ediyor, bu verilerle devam edebilir" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287