Pervin Buldan’la birlikte ifadeye çağrıldı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 17:56
Pervin Buldan’la birlikte ifadeye çağrıldı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ve İstanbul Milletvekili Buldan ifadeye çağrıldı. Başsavcılıkça daha önce telefonla ifadeye çağrılan Demirtaş ile Buldan’ın, davete uymadıkları ve bunun üzerine çağrı kağıdı gönderildiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287