Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ "İçindeki FETÖ’cülerin temizlenmesi ordumuzu güçlendirir"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordumuzun içindeki bu ahlaksız unsurun, FETÖ çetesinin temizlenmesi, temizleniyor oluşu bizim ordumuzu ancak kuvvetlendirir. Hiç kimse bu durumdan kendine bir vaziyet çıkarmaya çalışmasın" dedi. Çeşitli temas...

banner279
05 Ağustos 2016 Cuma 21:08
Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ "İçindeki FETÖ’cülerin temizlenmesi ordumuzu güçlendirir"
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordumuzun içindeki bu ahlaksız unsurun, FETÖ çetesinin temizlenmesi, temizleniyor oluşu bizim ordumuzu ancak kuvvetlendirir. Hiç kimse bu durumdan kendine bir vaziyet çıkarmaya çalışmasın" dedi.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ilk olarak Erzincan Valiliğini ziyaret etti. Bakan Akdağ Valilik ziyaretinde Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, vali yardımcıları, kamu kurum müdürleri tarafından karşılandı. Bakan Akdağ karşılama törenin ardından şeref defterini imzalayarak Valilik makamına geçti.
Ardından 3. Ordu Komutanlığını ziyaret eden Bakan Akdağ, daha sonra Erzincan Belediyesini ziyaret etti. Bakan Akdağ’a Başkan Başsoy tarafından belediye çalışmalarını anlatan brifing sunuldu ve Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen Türk Bayrağı tablosu ile çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye edildi.
Bakan Akdağ yaptığı konuşmada, "Geçmiş dönemdeki darbelerde maalesef bu darbeleri yapanlar politikacıları derdest ettiler. Bir şekilde vatandaşın iradesine ipotek koyabildiler. Ama bu sefer böyle olmadı. Başbakanımız çok erken bir saatte bir televizyona bağlanarak tavrını açıkça ortaya koydu. Devletin iradesini ortay koydu. Allah ondan razı olsun gözbebeğimiz. Milletine bir televizyonda bağlanarak ‘Biz dimdik ayaktayız. Sizde bu zulme sakın boyun eğmeyin’ dedi. Nihayetinde millet ayağa kalktı ve bu zulüm şebekesi, bu çete, milletin iradesi karşısında boyun eğmiş oldu. O gün bedenini tankların önüne F-16’lardan atılan bombaların önüne, helikopterlerden atılan kurşunların önüne çıkaranlar aslında büyük bir ruhu temsil ettiler. Milletin o asil ruhunu temsil ettiler. Allah’a şükürler olsun ki bu zulümde kurtulduk.

İnanıyorum ki önümüz çok aydınlık. Ne FETÖ çeteleri, ne PKK, ne DAEŞ, ne de ikiyüzlü davranan bazı batılı politikacılar bizim bu ilerleyişimizi bizim bu hamlemizi önleyemezler. Çünkü biz milletimizi arkamıza almış durumdayız. Bugün Erzurum’da 9. Kolorduyu ziyaret ettim. Erzincan’da 3. orduyu ziyaret ettim. Şerefli ordumuzun komutanlarının morallerinin de tam yerinde olduğunu gördüm. Hiç kimse bir hevese kapılmasın. Ordumuzun içindeki bu ahlaksız unsurun, FETÖ çetesinin temizlenmesi, temizleniyor oluşu bizim ordumuzu ancak kuvvetlendirir. Hiç kimse bu durumdan kendine bir vaziyet çıkarmaya çalışmasın. Allah’a şükürler olsun bugün devlet dimdik Cumhurbaşkanı ile Başbakanı ile Bakanlar Kurulu ile ordusu ile emniyeti ile ayaktadır. Dostlarımız üzülmesin, düşmanlarımız heveslenmesin" dedi.

Ziyaret esnasında, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram Sağlık Bakanı Akdağ’a eşlik ettiler. Bakan Akdağ gün içinde AK Parti İl Başkanlığını ve şehit ailelerini ziyaret edip ardından Cumhuriyet Meydanında Milli İrade nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 05.08.2016 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287