Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur’dan FETÖ evlerinde ’esrar’ iddiası

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, FETÖ evlerinde tütsü içerisinde esrar bulunduğunu ve askeri öğrencilerin bununla uyuşturulduğunu iddia etti. Hasan Atilla Uğur, BODTO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen "15 Temmuz...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 22:37
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur’dan FETÖ evlerinde ’esrar’ iddiası

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, FETÖ evlerinde tütsü içerisinde esrar bulunduğunu ve askeri öğrencilerin bununla uyuşturulduğunu iddia etti.
Hasan Atilla Uğur, BODTO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Sonrası" adlı konferansa katıldı. Uğur, konuşmasında, FETÖ ile PKK ilişkisini şöyle anlattı:
"16 Temmuz gecesi, Fethullah Gülen terör örgütünün yurt dışındaki unsurları ile Kandil’in bir görüşme yaptığını tespit ettik. Buradaki görüşmede şunu söylüyorlar, ’Yakın, yıkın, vurun elimizi güçlendirin.’ Kandil’den kendilerine gelen cevap ise şu: ’Hiç merak etmeyin, biz gerekeni yapacağız, kaçabilenleriniz olursa kucağımız size açıktır.’ O kadar açık ki Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı ile her şeyi ile vatan bütünlüğü ile ilgili tehditlerin arkasında Amerika vardır. Amerika’nın da kullandığı iki tane piyon, Fethullah Gülen terör örgütü ve PKK terör örgütüdür. Bunu kıvırmanın ya da başka türlü izah etmenin de anlamı yoktur".
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur, 1999 yılında şahit olduğu ilginç bir olayı şöyle anlattı:
"1999 yılında Ankara’da istihbarat grup komutanıyım. Çok önemli bir şey anlatıyorum. Bu bilmediğiniz bir şey. Bir sözde ışık evi ile ilgili ihbar alınmış. Gittiğimizde gördüğümüz şuydu, kapıda Türk bayrağı, onun üstünde bir Mustafa Kemal fotoğrafı, altında da Nutuk. İçeriye bir girdik bambaşka bir atmosfer. 14, 15 yaşında astsubay okulu öğrencileri var. Bu çocuklar ifadeleri alınmak üzere götürüldü. Ben de merak ettim sordum, neden gidiyorsunuz diye. Hepsi fakir ailenin çocukları, üniformayı giyip aslan gibi millete hizmet etme amacındalar. Dediler ki komutanım biz cumartesi pazar günleri maça, sinemaya gitmek istiyoruz. Arkadaşlarımız ısrar edince oraya gidiyoruz. Akşamüstü çıkarken büyük bir huşu içinde, mutluluk içinde çıkıyoruz. Bu benim çok dikkatimi çekti. Arkadaşlarla tekrar eve gittik. Sigara dumanından kurtulmak için tütsüler yakılır, ben de sigara kullanıcısı olduğum için biliyorum. Tütsü hala yanıyor, aldım tütsüyü kriminale gönderdim. Ne çıktı içinden biliyor musunuz? Esrar tohumu çıktı. Bunu kimse bilmiyor. Bunların müslümanlığı, iş adamlığı hepsi palavradır. O çocuk oraya zorla giriyor fakat çıkarken bir mutluluk içinde çıkıyor. Taktiğe bakın arkadaşlar. Millet bunu bilsin. FETÖ’nün başvurmadığı hiçbir şey yoktur" dedi.
PKK terör örgütü ile FETÖ ilişkisi hakkında da konuşan Uğur, iki örgütün stratejik ortak olduğunu kaydetti. Yurtdışınaki FETÖ mensuplarının Temmuz gecesi PKK’dan yardım istediğini anlatan Uğur, "Abdullah Öcalan denen bebek katilinin bir kitabı çıktı; İmralı Notları diye. İmralı’da yapılan o ihanet görüşmelerini deşifre ediyor. Apo’nun avukatları falan. Yanlış hatırlamıyorsam 21. sayfada diyor ki; Selahattin Demirtaş adlı saz üstadı soruyor; başkanım cemaat sizinle görüşmek istiyor. Bizi Amerika’ya davet ediyor. Ne yapalım? Abdullah Öcalan diyor ki; Fethullah Gülen hoca efendiyi en iyi ben anlarım. Biz onlarla zaten stratejik ortaklık imzaladık. Onlar bizim stratejik ortağımız diyor. Hedef nedir? Türkiye Cumhuriyeti. Selahattin Demirtaş’a, Amerika’ya gidin, siz de onları davet edin onlar da gelsin diyor. Çözüm süreci denen o palavra var ya, işte o sırada bunlar konuşuluyor. İşte FETÖ ve PKK bağlantısı. 16 Temmuz gecesi yurtdışındaki FETÖ mensupları Kandil’i aradılar. Diyorlar ki; yakın yıkın elimizi güçlendirin. Onlar da diyor ki; biz gerekeni yapacağız, sizlerden sıkışan olursa gelin kucağımız açık" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287