AB Bakanı Çelik, Almanya Avrupa Bakanı ile görüştü

Almanya Federal Cumhuriyeti Avrupa Bakanı Michael Roth, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’i telefonla aradı. Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Almanya Federal Cumhuriyeti Avrupa Bakanı Michael Roth, AB Bakanı ve Başmüzakereci...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 17:45
AB Bakanı Çelik, Almanya Avrupa Bakanı ile görüştü

Almanya Federal Cumhuriyeti Avrupa Bakanı Michael Roth, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’i telefonla aradı.
Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Almanya Federal Cumhuriyeti Avrupa Bakanı Michael Roth, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’i telefonla aradı. Telefon görüşmesinde, Bakan Roth’un Türkiye’de meydana gelen son terör saldırılarında ve darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için başsağlığı dileklerini ilettiği kaydedildi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in gösterdiği hassasiyet ve dayanışma için Roth’a teşekkür ettiği belirtildi. Çelik’in Türk halkının ve Türkiye Cumhuriyeti kurumlarının Türk demokrasisini korumaya muktedir olduklarını ama bu dönemde dost ve müttefik ülkelerin liderlerinin Türkiye ile dayanışma içinde olduklarını göstermelerinin ortak değerler adına dünyaya önemli bir mesaj verdiğini kaydettiği belirtildi. Çelik ve Roth’un önümüzdeki dönemde temasta kalmak üzere mutabık kaldığı ifade edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287