Başbakan O Davaları Geri Çekmedi

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz’daki darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı ve tutuklama kararı bulunan gazetecilere açtığı davaları geri çekmedi. Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz’daki...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 16:58
Başbakan O Davaları Geri Çekmedi

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz’daki darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı ve tutuklama kararı bulunan gazetecilere açtığı davaları geri çekmedi.
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz’daki darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı ve tutuklama kararı bulunan gazeteciler hakkında açtığı davaları geri çekmedi. Yıldırım’ın aralarında Soner Yalçın, Uğur Dündar gibi isimlerin bulunduğu bazı gazeteciler hakkında açtığı davaları ise geri çektiği öğrenildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca yürütülen bir soruşturma kapsamında bazı gazeteciler hakkında gözaltı ve tutuklama kararı verilmişti.
Yıldırım, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrası oluşan toplumsal mutabakat ortamına katkıda bulunmak amacıyla aralarında siyasiler, yazarlar ve gazetecilerin de bulunduğu isimlere yönelik açtığı davaları geri çekeceğini açıklamıştı.
Bu arada, Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım da şarkıcı Semiha Yankı hakkında açtığı davayı geri çekti.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287