"Bu katillerden mutlaka hesap soracağız"

Demokrasi nöbetinin son günü olan 27. gününde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde toplanan vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, "Türk milletini hafif alanların önünde dağlar gibi direndiniz. Meydanların sahipsiz kalacağını...

banner279
10 Ağustos 2016 Çarşamba 23:13
"Bu katillerden mutlaka hesap soracağız"

Demokrasi nöbetinin son günü olan 27. gününde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde toplanan vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, "Türk milletini hafif alanların önünde dağlar gibi direndiniz. Meydanların sahipsiz kalacağını sandılar yanıldılar. FETÖ gelecek hesap verecek. Söz veriyoruz bu katillerden hesap soracağız" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde toplanan vatandaşlara seslendi. Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında, "15 Temmuz gecesi vatanı milleti istikrar için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Bu aziz millet Türkiye’nin geleceğini ay yıldızlı bayrağı namertlere çiğnetmedi çiğnetmeyecek. Cumhurun liderini hükümetini asla yalnız bırakmadı. Külliye’nin işgaline geçit vermedi. Sizler demokrasi kahramanı ikinci istiklal harbinin kahramanısınız. Sizler bayrağımızın güvencesi teminatısınız. Millet sayesinde Türkiye uçurumun kenarından döndü. O gece iradenizi demokrasi hedef alan hain kalkışmaya tam burada Beştepe’de sizler verdiniz. O gece bütün dünyaya millet nasıl olunurmuş milli iradeye nasıl sahip çıkılırmış gösterdiniz. FETÖ’cü katillere dersinizi verdiniz.Türk milletini hafif alanların önünde dağlar gibi direndiniz. Meydanların sahipsiz kalacağını sandılar yanıldılar. FETÖ gelecek hesap verecek. Söz veriyoruz bu katillerden hesap soracağız. Bu katillerden mutlaka hesap soracağız. Bundan sonra daha fazla kenetleneceğiz" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287