CHP’li Sağlar: Vatandaşların nasıl öldüğünü gördüm

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, "15 Temmuz’da Türkiye siyasi tarihinin en acı günlerinden birini yaşadı. Ancak bir düşman bu kadar acımasız olabilir. Uçakların nasıl bombaladığını, vatandaşların nasıl öldüğünü, yaralandığını...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 19:12
CHP’li Sağlar: Vatandaşların nasıl öldüğünü gördüm

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, "15 Temmuz’da Türkiye siyasi tarihinin en acı günlerinden birini yaşadı. Ancak bir düşman bu kadar acımasız olabilir. Uçakların nasıl bombaladığını, vatandaşların nasıl öldüğünü, yaralandığını gördüm" dedi.
Bursa CHP il teşkilatında bugün vekil trafiği yaşandı. Çeşitli organizasyonlar için Bursa’ya gelen CHP milletvekilleri Fikri Sağlar, Ceyhun İrgin, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP milletvekilleri, İl Başkanı Şadi Özdemir’in ev sahipliğinde partililerle bir araya geldi. CHP milletvekillerinden Ceyhun İrgin ve Erkan Aydın ziyareti kısa tutarken, Fikri Sağlar ve Orhan Sarıbal, il binasında partililerle gündeme dair sohbet etti. Orhan Sarıbal, yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği başkanlık sistemini FETÖ kendisine armağan etti" dedi.
Fikri Sağlar ise, "Bu süreçte yargı karşısında mağdur edilen yurttaşlar CHP’ye sığınmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de güvenilecek tek liman olarak kalmıştır. 15 Temmuz’da Türkiye siyasi tarihinin en acı günlerinden birini yaşadı. Bizzat şahit olanlardan birisiyim; ancak bir düşman saldırdığında bu kadar acımasız olabilir. Meclisin bombalandığı anı ben dışarıdan, arkadaşlarım içeriden gördük. Uçakların nasıl bombaladığını, vatandaşların öldüğünü, yaralandığını gördüm. Bunu FETÖ yaptı, biliyoruz. Hain bir saldırı, hain bir yapı" diye konuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287